Святий Миколайчик завітав до учнів Краматорських шкіл № 11, 6, 23. 12, д/с 91!

Координатори Безкоштовні курси української мови у містах Дружківка і Краматорськ поділилися враженнями про наших миколайчиків.

Велике ДЯКУЄМО нашим мужнім волонтерам, які продовжують свої добрі справи у нас на Донбасі – Anastasia Rozlucka, Катерині Мельник та їхнім партнерам, помічникам, всім, хто збирав Миколайчики на схід. Всі Ваші подарунки дійшли до діточок: книжки, цукерки, іграшки – все це отримали діти-переселенці, які нині мешкають у Дружківці. Не забули вони і про наших солдат, до яких вчора завітали з подарунками від Святого Миколая. Дівчата, Ви – НЕІМОВІРНІ! Ви – СПРАВЖНІ! Ви – ті, за ким наше майбутнє України!

Висловлюю величезну подяку волонтерському руху "Безкоштовні курси української мови", пані Катерині Мельник та Анастасії Розлуцькій за віднайдений час та сили зібрати подарунки до дня Св. Миколая для дітей-переселенців міста Краматорська: солодощі та мудра книга завжди тішили наших діток і вселяли віру у те, що світ стане кращим. Молодці, дівчатка! Віри, наснаги Вам, наші славні могилянці!

Дякуємо окремо за співпрацю Видавництво Вадима Карпенко,який напередодні новорічних свят оновив фонди нашої шкільної біблотеки та ГО "Простір свободи" за надані солодокі подарунки учням школи!