"Зимові читання-2016" успішно стартували на Донеччині!

46 закладів освіти та культури Донецької області беруть участь у "Зимових читаннях-2016"!
Як повідомлялося раніше 24 навчальних заклада м.Краматорська вже отримали комплекти книг завдяки нашим небайдужим друзям із Західної України та за фінансової підтримки української діаспори. Сьогодні маю вас потішити приємною новиною: українська діаспора з Німеччини надала нам можливість забезпечити книгами ще 8 навчальних заклада м.Краматорська, а це ЗОШ № 11, 23, 18, 13, 28, 21, школа-інтернат № 3 та школи міста Дружківки, Костянтинівки, Бахмута, Волноваського та Добропільского районів.
З понеділка будуть готуватися на відправку комплекти на школи:
1. Бахмута - ЗОШ № 5,10
2. Костянтинівські ЗОШ № 2, 13, гімназія, Іванопільска ЗОШ
3. Дві школи Волноваського району (Новогнатівська та Миколаївська)
4. Новодонецька ЗОШ № 17 Добропільського району
Ми зможемо забезпечити чотирма комплектами з пяти книг міські дитячі бібліотеки м. Краматорська (дитяча бібліотека у старому місті ім.Чехова та у центрі ім.Пушкіна), також дві дитячі бібліотеки у м.Дружківка (ім.Купріна та ім.Нестайка)
Як підсумок, 310 книг на 15500, 46 закладів, 42 школи та 4 бібліотеки, 4 міста 2 села Донецької області -це мало чи багато? Гадаю достатньо, щоб сказати "Дякую усім причетним до великої справи: виховання молоді української Донеччини". Нехай запаматяє кожен з вас, що саме ВИ ПРИЧЕТНІ ДО РОЗБУДОВИ СХІДНОЇ УКРАЇНИ! Саме вашими руками ми творимо наше майбутнє.
пс. ЗОШ № 33 вже написала відгук у формі скраббукінгу, а з іншої школи бабуся свариться зі шкільним бібліотекарем: "Що ви моїй дитині читати дали?Він нічого днями не їсть, читає" (Читає 10-класник "Бот" Кідрука).
 


 


Немає коментарів:

Дописати коментар