20 серпня 2015 року о 20:00 відбудеться відкриття інноваційного проекту для підлітків «Європейський табір - 2015», який проходитиме на туристично-оздоровчій базі «Водограй» у смт. Чинадієво Мукачівського району Закарпатської області

На Закарпатті для відпочинку та ознайомлення з європейськими цінностями зберуться підлітки-переселенці з Донбасу. 20 серпня 2015 року о 20:00 відбудеться відкриття інноваційного проекту для підлітків «Європейський табір - 2015», який проходитиме на туристично-оздоровчій базі «Водограй» у смт. Чинадієво Мукачівського району Закарпатської області. На Закарпатті для відпочинку та ознайомлення з європейськими цінностями зберуться підлітки-переселенці з Донбасу. До Закарпаття приїдуть 80 дітей-переселенців з Донбасу та 20 учасників міжнародних проектів «Джерела толерантності» та тренінгу «Будуємо мости замість стін» віком від 12 до 17 років.

Насичена програма табору передбачатиме залучення молоді у різноманітні форми навчально-виховної діяльності відповідно до ретельно дібраного змісту з використанням інтерактивних методик. Крім тематичних днів передбачені волонтерські заходи у Закарпатській області, екскурсії, майстерні, спортивні змагання, інтелектуальні та творчі конкурси.

Мета проекту – сформувати стійкі навички поведінки дітей та підлітків на засадах концепції європейського виміру, яка полягає у впровадженні міжнародних стандартів, освіти та основ спільних культурних цінностей на базі європейських традицій; формуванні навичок толерантної поведінки, поваги до відмінностей, дотриманні прав людини та фундаментальних свобод; співробітництві, розвитку можливостей жити в оновленому демократичному соціумі.

Відкриття Табору відбудеться 20 серпня о 20:00 на туристично-оздоровчій базі «Водограй» (вул. Санаторна, 201, смт. Чинадієво, Мукачівський район, Закарпатська область).



Немає коментарів:

Дописати коментар