Учні Краматорської ЗОШ № 11 відправилися на оздоровлення та відпочинок до польського табору

20.07.15 о 6 ранку з Майдану Незалежності відправилися на оздоровлення до польського табору три учні м.Краматорська: Шакалов Михалик, 6 клас, ЗОШ № 11, Чикобава Артем, 6 клас, ЗОШ № 11, Хоменко Данило 7 клас, ЗОШ № 11, з 1 серпня ще двоє учнів 7 та 8 класів ЗОШ № 6 та 11 поїдуть на відпочинок. Серед них - переможці міського конкурсу "Зимові читання-2015"!
Дякуємо організаторам відпочинку дітей: Самооборона Майдану, координатор Андрій Габров, посольству Республіки Польща в Україні, підприємцю Адаму Геру з міста Олькош, Пшемиславу Міцкевичу з фундації "Покоління". Хочемо відзначити, що ці польські колеги-волонтери вже не вперше допомагають нам в проведенні подібного табору, минулоріч діти майданівців вже відвідали Польщу, неодноразово вони допомагали і під час Майдану і після.
Особлива подяка нашим постійним друзям ГО "Безкоштовні курси української мови" Анастасії Розлуцькій,яка неодноразово організовувала творчі зустрічі із письменниками Дзвінкою Матіяш, Сашком Лірником та Іваном Андрусяком!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар