Олег Чаклун відвідає Донеччину

14.06.16 КРАМАТОРСЬК-ДРУЖКІВКА-КОСТЯНТИНІВКА-
тур українського дитячого письменника, головного редактора вид-ва "Фонтан казок" (м.Київ) Олега Чаклуна, автора "Коротунчика", "Швейцарських казок", "Банки варення" (книга року-2014 за версією ВВС), "Калюжі" та "Мікробота". З останньою книгою був на виставці у Болоньї (Італія), Польському книжковому ярмарку:
"Маленький робот Мікробот понад усе полюбляє гратися в хованки. Випадково опинившись на нашій планеті, він заводить дружбу з дівчинкою Амелією та хлопчиком Пітером, і вони разом перемагають космічного лиходія Сульфура. Упевнившись, що хованки тут неперевершені, Мікробот приводить іще сімох друзів-роботів — таких само веселих пустунів і розбишак. І вони вирішують пограти в хованки там, де ще ніхто й ніколи не грав. Але, звісно, без допомоги дітей їм не обійтися…
Надсучасні технології, суперможливості, дива техніки органічно поєднуються в новій книжці найтаємничішого сучасного українського дитячого письменника Олега Чаклуна з живими традиціями доброї казки".
А ще як головний редактор Олег Чаклун презентує новинки вид-ва, які перемогли у конкурсі "Напишіть про мене книжку", трилінгву (укр-англ.-польськ)"Хлочик і море", під одною обкладинкою відразу три книги про пригоди Стефи Івана Андрусяка, "Магазин невидимих речей" (книга, яка за рівнем новацій привернула найбільшу увагу на єропейських книжкових ринках).
Приходьте на знайомство з дитячою книгою європейського рівня видавництва "Фонтан казок":
9.30-11.00 м.Костянтинівка Центральна міська бібліотека.
12.00-13.30 м.Дружківка Центральна міська бібліотека ім.Лесі Українки.
14.00-15.20 м.Краматорськ, Центральна бібліотека для дітей ім.Пушкіна.
15.30-17.00 Дитячий простір "Творча Хатинка"
На всіх локаціях пройде книжковий ярмарок літератури видавництва "Фонтан казок"(м.Київ)
 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар